Dan Barna a început strângerea de semnături pentru alegerile prezidențiale în județele din Moldova și Bucovina

25 August 2019

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, a fost în săptămâna 20 - 25 august, în județele din Muntenia și Moldova. Caravana Dan Barna Președinte a început în Buzău, și a continuat cu Focșani, Bârlad, Vaslui, Bacău, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani și Iași. 

“Reacția oamenilor este remarcabilă. Am întâlnit foarte mulți cetățeni entuziaști care vor ca lucrurile să se schimbe. Mulți mi-au spus că s-ar întoarce în țară dacă România ar începe să le redea încredere. Alianța USR PLUS propune schimbarea și transformarea României, într-o țară în care să merite să trăim. Astăzi avem aproape 6.000 de copii în Iași care au părinții plecați în străinătate. În momentul de față România are două probleme: corupția și incompetența din funcții publice. Moldova a rămas izolată pentru că vechea clasă politică a lăsat-o de izbeliște. Dacă nu începem să lucrăm pentru România acum, peste 5 sau 10 ani vom vorbi tot despre aceleași lucruri. Miza noastră este să-i convingem pe oameni să se implice în politică pentru că doar astfel putem însănătoși țara noastră. Alianța USR PLUS este alternativa.”, a transmis Dan Barna în cadrul conferinței de presă din Iași.

Până pe 18 septembrie, Dan Barna va merge prin toate județele din țară pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii candidaturii la Președinția României. 

Votul tău poate face diferența. Nu sta deoparte. Alegerile prezidențiale încep în: