Dan Barna a strâns semnături în județele din Dobrogea și Muntenia

01 Septembrie 2019

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, a fost în săptămâna 26 august - 1 septembrie, în județele din Dobrogea și Muntenia. Caravana Dan Barna Președinte a început în Constanța, și a continuat cu Mangalia, Tulcea, Brăila, Galați, Tecuci, Călărași, Slobozia.

“Am discutat cu mulți cetățeni despre așteptările și nevoile lor dar mai ales despre nevoia generală de schimbare. România are nevoie de o nouă conducere a țării cu oameni competenți, are nevoie de energie și un suflu proaspăt. Vechea clasă politică a avut zeci de ocazii să modernizeze România și nu a facut-o. Alianta USR PLUS este alternativa pentru schimbarea fundamentală de care tara noastra are nevoie. Pe 26 mai am văzut că cetățenii nu mai cred minciunile PSD. A fost primul pas. În 2020, Alianța va avea o majoritate parlamentară și va face reformele necesare, începând cu reforma constituțională. Eu cred că ne putem găsi fericirea și aici, în România.”, a transmis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. 

În Călărași, Dan Barna a vizitat și fabrica Lăptăria cu caimac, o afacere de familie și un model de succes pentru industria românească dar care se confruntă direct cu efectul migrației din țara noastră.

“Nicușor Șerban are angajați din București, Galați sau Ploiești, tocmai pentru că în județul Ialomița este o lipsă acută de forță calificată de muncă. Lipsa infrastructurii din România, absența fabricilor de materie primă pentru sticlă, pentru ambalarea laptelui și a iaurtului, îl fac pe domnul Șerban să aibă costuri de producție identice cu cele ale producătorilor din Olanda, deși piața de desfacere și prețurile din România sunt sub prețul celor europene. Ca Președinte, scopul meu este ca România să aibă o guvernare orientată spre generarea de bunăstare. Trebuie să vindecăm instituțiile statului, astfel încât fiecare român, fie producător, fermier sau antreprenor, să simtă că statul român îi este un partener de încredere. Odată cu o bună guvernare, am convingerea că românii își vor dori să trăiască în România și nu vor mai lua calea străinătății. Iar USR PLUS va avea, printre prioritățile sale, susținerea afacerilor locale și ale fermierilor, motoarele economiei românești.”, a conchis Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Până pe 18 septembrie, Dan Barna va merge prin toate județele din țară pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii candidaturii la Președinția României. 

Votul tău poate face diferența. Nu sta deoparte. Alegerile prezidențiale încep în: