Dan Barna a strâns semnături în județele din Transilvania

08 Septembrie 2019

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, a fost în săptămâna 3 - 8 septembrie, în județele din Transilvania. Caravana Dan Barna Președinte a început în Satu Mare și a continuat cu Baia Mare, Bistrița, Cluj, Mureș, iar la finalul săptămânii caravana s-a încheiat în județul Dâmbovița. 

“Am încheiat încă o săptămână de mers prin țară și strâns semnături alături de colegii mei din USR și PLUS. Și la Târgoviște, ca peste tot în țară, românii ne spun același lucru, că s-au săturat de vechea clasă politică. România trebuie să redevină o țară în care putem să fim fericiți aici, acasă. Iar acest lucru se poate dacă oamenii onești și competenți aleg să se implice în politică, să nu mai stea deoparte. Atât programul meu pentru alegerile prezidențiale, cât și cel al viitoarei guvernări USR PLUS, are ca obiectiv major schimbarea României într-o țară în care ne dorim să trăim. Putem face acest lucru prin investiții în educație, demararea proiectelor mari de infrastructură, reformarea administrației publice și îndepărtarea rubedeniilor incompetente din funcțiile publice, digitalizarea țării noastre și sprijinirea antreprenorilor. Ca Președinte, eu voi fi un Președinte activ și implicat”, transmite Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. 

Până pe 18 septembrie, Dan Barna va merge prin toate județele din țară pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii candidaturii la Președinția României. 

Votul tău poate face diferența. Nu sta deoparte. Alegerile prezidențiale încep în: