Dan Barna în Milano

Dan Barna, candidatul Alianța USR PLUS la președinția României, va fi prezent în Milano pe 30 septembrie pentru o întâlnire cu românii din Italia. 

Vă așteptăm la hotelul Grand Visconti Palace din viale Isonzo 14, sala Ticinese, între orele 19:00 - 21:00, pentru a discuta cu Dan Barna despre cum putem face din România o țară din care tinerii să nu mai plece, iar cei plecați în străinătate să se întoarcă acasă. Hotelul se află la 200m de stația de metrou Lodi T.i.b.b. pe linia galbenă. Stațiile de autobuz 90 - 91 - 92 se află la 100 m.

După o perioadă de 30 de zile în care Dan Barna a făcut înconjurul României pentru a strânge semnături și a discuta cu românii, între 30 septembrie - 5 octombrie candidatul Alianței USR PLUS va merge în Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și Republica Moldova pentru a întâlni și discuta cu marile comunități de români din diaspora. 

www.danbarnapresedinte.ro

Link event FB: https://www.facebook.com/events/514748779342018/

Alte evenimente

11 Octombrie
Dan Barna și Dacian Cioloș la Sibiu
04 Octombrie
Dan Barna în Chișinău
03 Octombrie
Dan Barna în Londra
02 Octombrie
Dan Barna în Madrid
02 Octombrie
Dan Barna la Barcelona
01 Octombrie
Dan Barna în Roma
30 Septembrie
Dan Barna în Munchen

Hai să ținem aproape!

România are nevoie de oameni ca tine. Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Susține-mă

Mulțumesc pentru suport.
Hai să continuăm să transformăm România împreună!


Votul tău poate face diferența. Nu sta deoparte. Alegerile prezidențiale încep în: