Președintele USR Dan Barna, întâlnire cu liderii Renew Europe la Bruxelles

17 Octombrie 2019

Președintele USR Dan Barna este joi la Bruxelles pentru a participa la o întâlnire cu liderii Renew Europe și la forumul anual State of Europe.

În prima parte a zilei, Dan Barna va lua parte la întâlnirea organizată de grupul Renew Europe cu ocazia summitului UE. La întâlnire participă, printre alți lideri politici, președintele Franței Emmanuel Macron și premierul Olandei Mark Rutte.

”Întâlnirea de astăzi este un bun prilej pentru strângerea legăturilor la nivelul conducerii și principalilor reprezentanți ai Renew Europe și ai partidului european ALDE și pentru sincronizarea pașilor pe care îi vom face împreună la nivel european. Ca și USR, Renew Europe reunește forțe politice care prioritizează reașezarea Uniunii Europene pe principiile și valorile europene care constituie baza edificiului european”, a declarat Dan Barna.

În a doua parte a zilei, Dan Barna este invitat la forumul anual State of Europe, un eveniment anual la nivel înalt, aflat la cea de-a 16-a ediție, care adună peste 200 de personalități influente din peste 40 țările pentru a dezbate proiecte și strategii pentru viitorul Europei. La forum participă actuali și foști șefi de guvern, directori de companii, comisari europeni și europarlamentari, reprezentanți ai ONG-urilor și jurnaliști.

Votul tău poate face diferența. Nu sta deoparte. Alegerile prezidențiale încep în: